Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

H Sony Ανακοίνωσε Την Υπηρεσία Ανίχνευσης Smartphone my Xperia

my XPERIA

H Sony ανακοίνωσε μία υπηρεσία για τα XPERIA Smartphone της με όνομα my Xperia. Το my Xperia, έχει παρόμοια λειτουργία με το Find My iPhone της Apple, και όλες τις άλλες παρόμοιες υπηρεσίες από άλλες εταιρίες. Από τη στιγμή που θα είναι διαθέσιμο στη συσκευή σου, συνδέσου με την υπηρεσία επισκέπτοντας την ιστοσελίδα myxperia.sonymobile.com και συνδέσου με τον Google λογαριασμό σου. Μόλις συνδεθείς, εάν η συσκευή σου χαθεί, μπορείς να την ψάξεις στον χάρτη, να ακούγεται μια ειδοποίηση η οποία λειτουργεί ακόμη και αν το τηλέφωνο βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία, να κάνεις απομακρυσμένο κλείδωμα τηλεφώνου και εμφάνιση στοιχείων επικοινωνίας και απομακρυσμένη διαγραφή αρχείων στο τηλέφωνο ως έσχατη λύση.

Η beta έκδοση του my Xperia θα ξεκινήσει σε επιλεγμένα smartphones Xperia του 2012, ξεκινώντας με το Xperia Acro S, και με νέες συσκευές που θα υποστηρίζονται αργότερα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο σύνδεσμο πηγής κάτω.

Πηγη

Μοιράσου το με τους φίλους σου: