Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

H Withings Παρουσιάζει Τα Smart Activity Tracker Και Smart Body Analyzer

H Withings ανακοίνωσε δύο νέα προϊόντα μέτρησης φυσικής δραστηριότητας στη διεξαγωγή της φετινής CES με απώτερο σκοπό τον ανταγωνισμό παρόμοιων προϊόντων όπως το Jawbone Up, το Fuelband της Nike κλπ.

Μιλάμε για το Smart Activity Tracker το οποίο εφαρμόζεται σε ρούχα ή σε τσέπη και μπορεί να μετρήσει τον παλμό σας διαθέτοντας μικρή οθόνη αφής για εύκολη πλοήγηση και αισθητήρα για την μέτρηση του καρδιακού σας ρυθμού που ενεργοποιείται όταν τοποθετείται το δάκτυλο στο πίσω μέρος της συσκευής. Το Smart Activity Tracker έχει τεχνολογία Bluetooth ωστε να επιτρέπει τον συγχρονισμό της συσκευής με την αντίστοιχη εφαρμογή της Whithings για Android και iOS με αυτονομία μπαταρίας εως και δυο εβδομάδες.

Την ίδια στιγμή η εταιρία παρουσίασε και την Smart Body Analyzer WS-50, μια «έξυπνη» ζυγαριά, η οποία έχει τη δυνατότητα να μετράει την ποιότητα του αέρα και του παλμού της καρδιάς εκτός από τη μέτρηση βάρους και λίπους. Η κυκλοφορία της συσκευής αναμένεται σε αυτό το τρίμηνο στην τιμή των 150$ μαζί με το Smart Activity Tracker, για το οποίο όμως δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για την τιμή του.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: