Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Πόσο Πληρώνεται Η Microsoft Για Να Κλέψει Τα Προσωπικά Δεδομένα Σου;

Ο ηλεκτρονικός στρατός της Συρίας έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα έγγραφα που αποκαλύπτουν πόσα χρεώνει η Microsoft σε ένα μυστικό τμήμα του FBI για να κλέψει τα δεδομένα σου! Ο στρατός Syrian Electronic Army (SEA) είναι γνωστός για το χακάρισμα δυτικών εταιρειών και λογαριασμών μέσων ενημέρωσης και μπορούμε να τον εμπιστευτούμε.

Όπως αποκαλύπτεται, η ομάδα Global Criminal Compliance της Microsoft χρεώνει στο Digital Intercept Technology Unit (DITU) του FBI περίπου $50 με $200 κάθε φορά που το FBI ζητάει πληροφορίες για κάποιο χρήστη της Microsoft. Αν και δεν ακούγεται σαν τρομερό ποσό, το μήνα μαζεύεται ένα ποσό ύψους $281,000 χωρίς να κάνει τίποτα η εταιρία. Απλά δίνει τις πληροφορίες μας στο FBI… Φυσικά ούτε η Microsoft και ούτε το DITU επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητα αυτών των εγγράφων, αλλά ένας ειδικός της The Daily Dot δεν βρίσκει τίποτα που να αποδεικνύει πως είναι ψεύτικα.

Το τελευταίο καιρό έχει μαθευτεί πως οι εταιρίες-κολοσσοί πουλάνε τα δεδομένα μας παρόλο που αυτές το αρνούνται. Τα στοιχεία παρόλα αυτά είναι αδιάψευστα και μάλιστα ο νομικός σύμβουλος της NSA έχει επιβεβαιώσει πως οι εταιρίες γνωρίζουν τι κάνει η NSA. Μήπως η Microsoft να αρχίσει να παράγει κούπες Scroogled (όπως στην φωτογραφία) και για τον εαυτό της;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: