Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Hill Climb Racing Και Instagram Σύντομα Στο Windows Phone, Νέα Nokia Apps

Hill Climb Racing

Δύο ακόμα κορυφαίες εφαρμογές του Android και του iOS έρχονται επιτέλους και στο κατάστημα του Windows Phone! Αυτές είναι το παιχνίδι Hill Climb Racing και το Instagram.

Η ανακοίνωση για το Hill Climb Racing έγινε από την ίδια την Fingersoft που το αναπτύσσει και αυτή για το Instagram από τη Nokia. Το Hill Climb Racing είναι ένα διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι αγώνων το οποίο έχει φτάσει στη Νο 1 θέση στο app store του iPhone, χωρίς να είναι βασισμένο στη φυσική. Το παιχνίδι έχει τόσο μεγάλη επιτυχία που ξεπέρασε τις 100 εκατομμύρια λήψεις και για αυτό το λόγο η εταιρία το γιορτάζει κυκλοφορώντας το στο Windows 8 και στο Windows Phone σύντομα, και μεταφρασμένο σε άλλες γλώσσες. Όχι όμως στα ελληνικά.

Για το Instagram βέβαια δεν έχουμε να πούμε πολλά. Είναι η γνωστή υπηρεσία για διαμοιρασμό φωτογραφιών και ‘σύντομα’ θα επεκταθεί πέρα από Android και iOS, στο Windows Phone. Προς το παρών υπάρχουν 1-2 ανεπίσημα προγράμματα που κάνουν την ίδια δουλειά, όμως το επίσημο είναι διαφορετικό.

Τέλος, για τη Nokia και τα Lumia της έχουμε νέες εφαρμογές. Οι δύο ξεχωριστές εφαρμογές κάμερας ενώθηκαν και έκαναν το Nokia Camera, έρχεται το Storyteller για δημιουργία όμορφων άλμπουμ φωτογραφιών σε μορφή βίντεο και γενικότερα θα υπάρχουν βελτιώσεις χάρη στο Black update που θα δώσει η εταιρία στα Lumia. Μόλις διατεθεί αυτή θα σας ενημερώσουμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: