Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

HomeScreen Settings, Προσθέστε συντομεύσεις ρυθμίσεων στην αρχική οθόνη του iOS


Είναι ωραίο να βλέπεις προγράμματα για κινητά που σε βοηθούν να κάνεις πιο εύκολη και γρήγορη τη δουλειά σου, ειδικά αν είναι ανεπτυγμένα από Έλληνες!
Η νέα εφαρμογή για το Cydia ονομάζεται HomeScreen Settings και επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν οποιαδήποτε ρύθμιση του iPhone, iPod touch και iPad στην αρχική οθόνη της συσκευής τους, όπως ακριβώς είχαμε δει σε κάποια βίντεο για το “τι θα θέλαμε να δούμε στο iOS 5” (που τελικά δεν είδαμε).

Αυτό το tweak μπορείτε να το βρείτε, αφού το αγοράσετε από το Cydia για $1.99 (στο BigBoss), στις ρυθμίσεις των wallpapers (βλ. φωτογραφία).
Όταν προσθέσετε τη συντόμευση που θέλετε, θα τη βρούμε σαν φάκελο με το αντίστοιχο εικονίδιο.

Το HomeScreen Settings είναι ήδη στο κατάστημα Cydia και υποστηρίζεται από το iOS 4.0, 4.1, 4.2, 4.3, και ακόμα από το 5.0!

Συγχαρητήρια λοιπόν στον Έλληνα προγραμματιστή (Limneos) που έκανε πράξη αυτό που δεν έκαναν άλλοι μεγάλοι στο εξωτερικό. Δείτε το παρακάτω βίντεο για το πως ακριβώς δουλεύει αυτή η εφαρμογή.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=RH654RCNeRI?rel=0&hd=1&w=620&h=383]

Πηγή: Redmond Pie.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: