Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Honda Κατασκεύασε Τον Πρώτο Αερόσακο Για… Κινητά

Honda Smartphone Case N

Ο πασίγνωστος κατασκευαστής αυτοκινήτων Honda ξέρει μερικά πράγματα όταν πρόκειται για αερόσακους. Ως αποτέλεσμα, η εταιρία θέλει να βάλει τέλος στα σπασμένα κινητά από πτώσεις με τη θήκη Smartphone Case N.

Αρκετά ογκώδες και ουσιαστικά άσκοπη σε αυτό το σημείο, η Honda Smartphone Case N διαθέτει έξι αερόσακους που ανοίγουν κάθε φορά που ένας αισθητήρας ανιχνεύει ότι το τηλέφωνο είναι σε ελεύθερη πτώση στο έδαφος. Η όλη θήκη είναι ένα μεγάλο και ογκώδες κουτί που κρατά όλα τα κομμάτια μαζί. Εκτός από τους αερόσακους και τους αισθητήρες, υπάρχει μια ειδική εγκατάσταση σωληνώσεων και ένα μικρό δοχείο με CO2.

Πιθανότατα δεν θα δούμε ποτέ την Honda Smartphone Case N στην αγορά, όμως μήπως είναι ένα σημάδι ότι η γιαπωνέζικη εταιρία θέλει να κατασκευάζει τέτοιου είδους θήκες; Ή μήπως απλά το έκανε για να ακουστεί το όνομά της; Όπως και να ΄χει, μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο για την ιδέα της εταιρίας και φυσικά το πως δουλεύει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: