Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Hound: Η Ψηφιακή Βοηθός Της SoundHound Που Κατατροπώνει Τη Siri

Η SoundHound, η εταιρία πίσω από το ομώνυμο πρόγραμμα αναγνώρισης τραγουδιών, κυκλοφόρησε τη νέα ψηφιακή βοηθό Hound για το Android. Η εταιρία έχει δημιουργήσει ήδη ένα καλό λογισμικό για αναγνώριση ήχων για το SoundHound, οπότε ενσωματώνοντάς το σε μία ψηφιακή βοηθό θα είχε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, σωστά;

Φαίνεται ότι έτσι σκέφτηκαν και τελικά όντως έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Όπως δείχνει η SoundHound στα δύο βίντεο που δημοσίευσε στο Διαδίκτυο το Hound αναγνωρίζει χωρίς πρόβλημα τις εντολές του χρήστη και μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου είναι σε θέση να δώσει μια απάντηση.

Με το Hound ο χρήστης μπορεί να ζητήσει λεπτομερείς πληροφορίες για ένα μέρος, να ζητήσει οδηγίες για το πως να πάει κάπου, να ρωτήσει για τον καιρό, να ρωτήσει για τοπικά καταστήματα και άλλα πράγματα που μπορούν να απαντήσουν οι ψηφιακοί βοηθοί. Φυσικά μπορεί επίσης να… αναγνωρίσει τραγούδια. Η τεράστια διαφορά του με τη Siri της Apple, με το Google Now και με τη Cortana της Microsoft είναι ότι μπορεί να αναγνωρίσει τεράστιες προτάσεις και να επιστρέψει τα αποτελέσματα σε απίστευτο χρόνο.

Δυστυχώς το Hound είναι σε κλειστή beta μόνο για όσους μένουν στις ΗΠΑ. Δηλαδή ακόμα και αν καταφέρετε να αποκτήσετε το εκτελέσιμο αρχείου του προγράμματος θα πρέπει να έχετε έναν κωδικό ενεργοποίησης που θα σας σταλεί από τη SoundHound. Πληροφοριακά, κωδικό μπορείτε να ζητήσετε από εδώ. Το Hound θα κυκλοφορήσει και για iOS αλλά αργότερα.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: