Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Πως Από Το Windows Phone 8.1 Να Γυρίσεις Στο Windows Phone 8.0

Πολλοί με Windows Phone κινητό αποφάσισαν να αναβαθμίσουν στο δοκιμαστικό Windows Phone 8.1 αλλά τώρα επιθυμούν να γυρίσουν στο 8.0. Αν και η Microsoft λέει πως δεν γίνεται αυτό, τελικά υπάρχει τρόπος αλλά ισχύει μόνο για τα Lumia της Nokia και πρέπει να έχετε Windows PC ώστε να τρέξει το απαραίτητο πρόγραμμα.

Η διαδικασία της ‘υποβάθμισης’ είναι αρκετά εύκολη, μιας και το μόνο που χρειάζεται είναι το Nokia Software Updater. Προτού όμως κάνετε οτιδήποτε θα πρέπει να κρατήσετε ένα εφεδρικό αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων και των προγραμμάτων σας αφού όλα θα διαγραφούν με τη διαδικασία. Μόλις κρατήσετε το backup ακολουθήστε αυτή τη διαδικασία:

  • Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Nokia Software Updater στον υπολογιστή
  • Συνδέστε το Windows Phone στον υπολογιστή με ξεκλείδωτη οθόνη και το Nokia Software Updater να τρέχει
  • Το πρόγραμμα θα εμφανίσει μια διαθέσιμη ενημέρωση. Ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται, εγκαταστήσετε την και θα έχετε το ‘νέο’ Windows Phone 8.0

Η παραπάνω διαδικασία όπως καταλαβαίνετε δεν θα δουλεύει σε Windows Phone κινητά άλλων εταιριών, όπως Samsung και HTC. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο του Alin Gheaja ο οποίος έκανε τη διαδικασία στο Lumia 720 του.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: