Πως Να Κατεβάσεις Τα Windows Phone 8.1 Αν Δεν Είσαι Προγραμματιστής

Πως Να Κατεβάσεις Τα Windows Phone 8.1 Αν Δεν Είσαι Προγραμματιστής

Τα Windows Phone 8.1 κυκλοφόρησαν και φέρνουν μεγάλες αλλαγές, όμως κυκλοφόρησαν μόνο για τους προγραμματιστές. Πως λοιπόν μπορείτε όλοι να τα κατεβάσατε; Ευτυχώς η Microsoft έχει αφήσει μια μικρή ‘πίσω πόρτα’ για τους ανυπόμονους.

Κανονικά για να κατεβάσετε τα Windows Phone 8.1 θα πρέπει να πληρώσετε 14€/χρόνο κάνοντας δήλωση σαν προγραμματιστής όμως δημιουργώντας απλά μια εφαρμογή στο App Studio μπορεί να ξεκλειδώσετε το κινητό. Παρακάτω έχουμε τα βήματα.

 1. Είσοδος στο Windows Phone App Studio

  Το Windows Phone App Studio είναι η δωρεάν υπηρεσία της Microsoft για δημιουργία εφαρμογών μέσω ενός γραφικού περιβάλλοντος χωρίς να γράψετε ούτε μια γραμμή κώδικα. Μέσω αυτού μπορείτε να ξεκινήσετε να φτιάχνετε εφαρμογές και μέσω ενός αρχείου (πιστοποιητικού) που κατεβαίνει στο κινητό μπορείτε να τρέξετε τις εφαρμογές στο κινητό.

  Αυτό που θα πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι να μπείτε εδώ και να συνδεθείτε με τον Microsoft Λογαριασμό που έχετε συνδεθεί και με το κινητό που θα κάνετε την εγκατάσταση. Μόλις γίνει η σύνδεση δημιουργήστε ένα κενό project-εφαρμογή.

 2. Λήψη του Preview for Developers

  Windows Phone 8.1 Preview for Developers
  Μόλις συνδεθείτε και δημιουργήσετε την πρόχειρη εφαρμογή μπορείτε να κατεβάσετε το Preview for Developers από εδώ. Αυτό το πρόγραμμα ξεκλειδώνει το κινητό και δέχεται τις ενημερώσεις. Στο Preview for Developers απλά συνδέεστε με τον Microsoft Λογαριασμό σας, πατάτε στο κουτί δίπλα στο Enable Preview for Developers και Done.

 3. Λήψη του Windows Phone 8.1

  Windows Phone 8.1 Update Available

  Αφού κάνατε την εφαρμογή και καταφέρατε να ενεργοποιήσετε το Preview for Developers μόνο ένα πράγμα μένει να κάνετε: λήψη του Windows Phone 8.1. Πριν το κατεβάσετε να πω ότι θα αντιμετωπίζετε σίγουρα θεματάκια γιατί είναι σε beta έκδοση και δεν μπορείτε να πάτε σε παλιότερη έκδοση. Επίσης η Microsoft για το Preview for Developers προειδοποιεί πως ίσως χάσουμε την εγγύηση μας, αλλά προσωπικά δεν ανησυχώ. Αν θέλετε κάτι σταθερό πρέπει να περιμένετε να έρθει επίσημα το καλοκαίρι.

  Αν είστε σίγουροι πως θέλετε να κατεβάσετε την beta έκδοση του Windows Phone 8.1 τότε πηγαίνετε Ρυθμίσεις > Ενημέρωση τηλεφώνου > έλεγχος. Θα κάνετε 2-3 ενημερώσεις πριν την τελική και έτσι θα αποκτήσετε το Windows Phone 8.1 δωρεάν χωρίς να είστε προγραμματιστής!

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.