Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

HP Calculator Watch: Το «Έξυπνο Ρολόι» Του 1977 Αξίας $14,500

HP old smartwatch_1

Πριν λίγο καιρό αναφέραμε ότι η HP είναι η επόμενη εταιρία που ετοιμάζεται να μπει στον χώρο των smartwatch με μια δική της πρόταση. Η εταιρία είναι σε συνεργασία με έναν μεταπωλητή με την ονομασία Gilt για την κατασκευή ενός smartwatch που θα είναι συμβατό με Android και iOS συσκευές, ενώ υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του είναι ο Αμερικάνος σχεδιαστής Michael Bastian.

Παρόλα αυτά, δεν είναι η πρώτη φορά που η HP έχει ασχοληθεί με την δημιουργία ενός έξυπνου ρολογιού. Πίσω στο μακρινό παρελθόν και συγκεκριμένα στο έτος 1977, η εταιρία είχε παρουσιάσει το Calculator Watch HP-01, ένα ρολόι που πραγματοποιεί αριθμητικές πράξεις, δηλαδή ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η τεχνολογία την εποχή εκείνη. Μάλιστα το περίβλημα του ρολογιού ήταν κατασκευασμένο από χρυσό και και ατσάλι, που εκτόξευαν την τιμή του σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Πριν λίγο καιρό, το ρολόι βγήκε σε σε δημοπρασία στο eBay, ζητώντας από τους υποψήφιους αγοραστές για την απόκτησή του το ποσό των 14.500$! Το απαρχαιωμένο πλέον gadget μπορεί να μην μας τραβάει την προσοχή, αλλά η συλλεκτική του αξία είναι πάρα πολύ μεγάλη.

HP old smartwatch

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: