Αποκαλύφθηκαν Τα Mini HP Pavilion Mini Και Stream Mini Με Mini Τιμές

Αποκαλύφθηκαν Τα Mini HP Pavilion Mini Και Stream Mini Με Mini Τιμές

Η Apple εδώ και χρόνια παράγει το Mac mini, το φθηνότερο Mac, με απίστευτα μικρό σώμα, όμως οι εταιρίες τώρα ξεκινούν να παράγουν και αυτές πολλά mini PC. Στη CES 2015 η HP παρουσίασε τα δικά της mini PC τα οποία ακούνε στα ονόματα HP Pavilion Mini και Stream Mini και έχουν πολύ χαμηλές τιμές.

HP Pavilion Mini

Το Pavilion 300-020 Mini είναι το δυνατότερο με Intel Celeron ή Intel Core i επεξεργαστές. Διαθέτει σκληρό δίσκο 500GB (7.200rpm), 4GB μνήμη RAM (επεκτάσιμη έως 8GB), τέσσερις USB 3.0 θύρες (δύο μπροστά και δύο πίσω), HDMI και Display Port εξόδους, μία audio output και θύρα Ethernet. Το πλάτος του είναι περίπου 145 χιλιοστά, το πάχος 50 χιλιοστά και ζυγίζει 725 γραμμάρια.

Το Pavilion αυτό καταναλώνει μόνο 45 watts ενέργειας, σε αντίθεση με τα κλασικά PC που χρειάζονται 250 watts.

HP Stream Mini

Το HP Stream Mini είναι ένα αρκετά φθηνότερο μοντέλο, αλλά μόνο για τα βασικά. Εφοδιάζεται με Intel Celeron επεξεργαστή, 2GB RAM και 32GB SSD δίσκο. Είναι ένα μηχάνημα με Windows 8.1, όμως η περισσότερη δουλειά γίνεται μέσω του διαδικτύου, όπως στα Chromebook. Οι Αμερικάνοι που θα το αγοράσουν θα πάρουν δώρο 200GB στο OneDrive για μια διετία και $25 για αγορές μέσω του Windows Store.

Και τα δύο PC θα κυκλοφορήσουν σε ορισμένες αγορές στις 14 Ιανουαρίου με τιμές $319.99 για το Pavilion Mini (με Pentium, 4GB RAM και 500GB δίσκο) και $179.99 για το Stream Mini με 2GB RAM και 32GB SSD.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.