Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2010

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2010.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το HP Slate 500 είναι εδώ με Windows 7 Proffesional


Η Hewlett-Packard ανακοίνωσε τη νέα της δημιουργία με Windows 7 Proffesional και επεξεργαστή Intel Z540 CPU χρονισμένο στο 1.86 GHz, το Slate 500.

Το HP Slate 500 πρόκειται για ένα tablet-υπολογιστή με οθόνη αφής 8.9 ιντσών, σκληρό δίσκο 64 GB SSD και μνήμη RAM 2GB που ζυγίζει μόλις 680 γραμμάρια.

Η οθόνη του Slate 500 έχει ανάλυση 1024 × 600 εικονοστοιχεία και την τεχνολογία Wacom digitizer με την οποία ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει, πενάκι και άλλα αντικείμενα (για παράδειγμα στυλό). Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα για αναπαραγωγής βίντεο υψηλής ανάλυσης 1080p. Επιπλέον διαθέτει δύο κάμερες – η μια (VGA) για βίντεο-κλήσεις και μια στο πίσω μέρος (3 Megapixel) για φωτογραφίες και βίντεο. Για την σύνδεση στο Διαδίκτυο υπάρχει το Wi-Fi αλλά μπορεί να συνδεθεί και μέσω ενός USB 3G modem.

Η τιμή του είναι 800 δολάρια αλλά μέσα στη τιμή υπάρχει και η βάση στήριξης που υπάρχει και στην παρακάτω εικόνα.
Πηγή: blog.GSMarena.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: