Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η HP Ετοιμάζει Το Δικό Της Smartwatch

hp smartwatch

Μια ακόμη εταιρία σκοπεύει να μπει στον χώρο τον έξυπνων ρολογιών, ο λόγος αυτή την φορά για την HP. Η HP είναι σε συνεργασία με έναν μεταπωλητή με την ονομασία Gilt για την κατασκευή ενός smartwatch που θα είναι συμβατό με Android και iOS συσκευές. Υπεύθυνος για την σχεδιαστική γραμμή της συσκευής είναι ο Αμερικανός σχεδιαστής Michael Bastian, που προτίμησε να δώσει κυκλικό σχήμα στο καντράν του ρολογιού διαμέτρου 44 χιλιοστών και το ανοξείδωτο ατσάλι είναι το υλικό κατασκευής που επιλέχτηκε για την δημιουργία του.

Ο χρήστης θα έχει την επιλογή για τρία λουράκια διαφορετικών χρωμάτων και υλικών -μαύρο λάστιχο, καφέ δέρμα και πράσινο νάιλον- ενώ θα κυκλοφορήσει και ένα μαύρο λουράκι σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Ο σχεδιαστής του αναφέρει ότι επηρεάστηκε από τον σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου πολυτελών αυτοκινήτων και η HP του έχει προμηθεύσει όλα τα χαρακτηριστικά ενός έξυπνου ρολογιού, χωρίς να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό.

To smartwatch της HP αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο, σε άγνωστη προς το παρών τιμή.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: