Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Νέα Επαγγελματικά Laptop HP Zbook Με Επιλογή Για Ανάλυση 3200×1800

HP Zbook

Η HP ανακοίνωσε τα νέα laptops της που απευθύνονται καθαρά για επαγγελματίες που θα τα χρησιμοποιήσουν για βαρυά χρήση, τα HP Zbook. Φυσικά τρέχουν Windows 8 και έρχονται με κορυφαία χαρακτηριστικά.

Τα HP Zbook διατηρούν λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό και μέσα τους υπάρχουν Intel Haswell επεξεργαστές με τελευταίας τεχνολογίας κάρτα γραφικών από τις AMD ή NVIDIA. Το μικρότερο μοντέλο στις 14-ίντσες έχει κανονική οθόνη και επιλογή για οθόνη αφής, το 15άρι έχει οθόνη απλή και επιλογή για ανάλυση 3200×1800 (244ppi), και τα 17άρια έχουν απλές οθόνες με θύρες Thunderbolt.

Τα HP Zbook 15- και 17-ιντσών είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά, ενώ το μοντέλο 14-ιντσών θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Οκτωβρίου.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: