Η HTC Θα Ανακοινώσει Νέα Ναυαρχίδα Στις 29/9

Η HTC Θα Ανακοινώσει Νέα Ναυαρχίδα Στις 29/9

Η HTC έστειλε προσκλήσεις στον Τύπο για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 29 Σεπτεμβρίου. Η πρόσκληση γράφει στα Αγγλικά “The world Best Meets The Best” και αυτό είναι σίγουρα μια υπόδειξη ότι πρόκειται να ανακοινώσουν μια κορυφαία συσκευή.

Αυτό που αναμένεται να δούμε εκείνη την ημέρα είναι το HTC A9 / Aero. Το Aero είναι η νέα ναυαρχίδα της εταιρίας με ανανεωμένο σχεδιασμό και αλουμινένιο σώμα. Αναμένεται να διαθέτει 5,5-ιντσών οθόνη με ανάλυση 2K και 2.5D κυρτό γυαλί στα πλάγια, MediaTek Helio X20 chipset με 10-πύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη RAM και πολύ καλή κάμερα. Έχουν διαρρεύσει δύο φωτογραφίες που το δείχνουν αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την αυθεντικότητά τους.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στη πρόκληση αναφέρεται ότι θα δούμε δύο συσκευές εκείνη τη μέρα, και το HTC O2 μάλλον είναι το δεύτερο. Το HTC O2 διέρρευσε πρόσφατα και διαθέτει 6-ιντσών οθόνη με ανάλυση 1440×2560 pixels (490ppi), Qualcomm Snapdragon 820 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη RAM, Adreno 530 GPU, 64GB/128GB χωρητικότητα, 20.7-megapixels κύρια κάμερα, 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα και μπαταρία 3500mAh. Το σώμα του θα είναι αλουμινένιο, ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό, και γύρω από την οθόνη θα έχει πολύ λεπτά περιθώρια.

Και τα δύο κινητά αναμένεται να κυκλοφορήσουν προς το τέλος του Οκτωβρίου.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.