Το HTC BlinkFeed Γίνεται HTC Sense Home, Αποκτάει Θέματα

Το HTC BlinkFeed Γίνεται HTC Sense Home, Αποκτάει Θέματα

Η HTC κυκλοφόρησε μια μεγάλη αναβάθμιση για το HTC BlinkFeed η οποία το μετονομάζει σε HTC Sense Home και προσθέτει θέματα. Με την ανακοίνωση του HTC One M9 και του Sense UI 7 νομίζαμε ότι τα θέματα ήταν ένα προνόμιο των καινούργιων συσκευών μόνο, όμως η εταιρία απέδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει και τα μοντέλα του 2013.

Το νέο HTC Sense Home έρχεται μαζί με την ανανεωμένη οθόνη κλειδώματος για τα HTC One (M7, M8) και τη νέα εφαρμογή Themes από όπου οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν ή να δημιουργήσουν θέματα και να βρουν wallpapers, εικονίδια και ήχους κλήσης για κατέβασμα δωρεάν. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν θέματα από τον υπολογιστή τους, στο themes.htc.com.

Τέλος, μαζί με τον ανανεωμένο launcher των HTC έρχεται και ένα νέο widget της ταϊβανέζικης κατασκευάστριας (Sense Home widget) το οποίο ανάλογα τη τοποθεσία του χρήστη εμφανίζει τις ανάλογες εφαρμογές – για παράδειγμα άμα είναι στο σπίτι εμφανίζει εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και ψυχαγωγίας, άμα είναι στον δρόμο εμφανίζει τους χάρτες και άμα είναι στη δουλειά apps παραγωγικότητας. Υπάρχει ακόμη και ένας φάκελος προτάσεων που προωθεί εφαρμογές που μπορεί να ενδιαφέρουν τον χρήστη.

Άμα έχετε κάποιο HTC One μπορείτε να κατεβάσετε το HTC Sense Home από το Google Play Store. Κάποια χαρακτηριστικά απαιτούν Sense 7.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.