Η Πρώτη Εικόνα Από Το Νέο HTC BlinkFeed Του HTC M8/One 2 Διέρρευσε

Η Πρώτη Εικόνα Από Το Νέο HTC BlinkFeed Του HTC M8/One 2 Διέρρευσε

Ναι, το HTC M8 (γνωστό και ως One 2) θα ανακοινωθεί σύντομα, αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο σύντομα. Μέχρι να γίνει αυτό όμως, έχουμε τον @evleaks να διαρρέει το κινητό! Αυτή τη φορά έχουμε το νέο HTC BlinkFeed. Το BlinkFeed είναι η εφαρμογή της HTC στην αρχική οθόνη όπου μπορείς να διαβάσεις ειδήσεις, νέα φίλων από Facebook και Twitter, να δεις εικόνες από το Flickr κτλ σε ένα μέρος. Πάνω υπάρχει η ώρα και ο καιρός. Με μια κίνηση μπορείς να μεταβείς στη κλασική Android οθόνη με τα εικονίδια και τα widgets. Άμα δεν σου αρέσει μπορείς να το απενεργοποιήσεις.

Το νέο HTC BlinkFeed όπως διέρρευσε από τον @evleaks έχει πιο μινιμαλιστικό σχεδιασμό, με λευκό φόντο, μικρότερο κενό μεταξύ των νέων και λείπουν κάποιες σκιές. Υποθέτουμε ότι το πράσινο χρώμα το δίνει ο χρήστης ή το ‘παίρνει’ από την εικόνα στο φόντο. Η εικόνα επαληθεύει ότι η HTC διατήρησε τα ίδια εικονίδια για τις εφαρμογές της και στο Sense 6 που θα λανσαριστεί με το HTC M8 και τα κουμπιά πλοήγησης επάνω στην οθόνη.

Επιπλέον, επαληθεύει τις προσωπικές μου αμφιβολίες για τη παραπάνω εικόνα η οποία διέρρευσε μαζί με μια άλλη εδώ και η οποία από την αρχή πίστευα ότι ήταν ψεύτικη. Μπορείτε να δείτε στην πρώτη εικόνα του άρθρου την μπάρα ειδοποιήσεων πως δεν είναι όπως διέρρευσε από τον @evleaks, το κουμπί για τη μετάβαση στις εφαρμογές (drawer) επίσης είναι διαφορετικό, το εικονίδιο του τηλεφώνου επίσης, και τα κουμπιά πλοήγησης έχουν διάφανο παρασκήνιο, και όχι μαύρο.

Πηγή

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.