Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η HTC Θα Βάλει Διαφημίσεις Στο Κινητό Σου

Η HTC γνωστοποίησε ότι θα αρχίσει να εμφανίζει διαφημίζεις στα κινητά μας. Οι διαφημίζεις θα τοποθετηθούν στο BlinkFeed, το χαρακτηριστικό του Sense UI όπου οι χρήστες μπορούν να διαβάζουν νέα φίλων τους από κοινωνικά δίκτυα, να βλέπουν φωτογραφίες φίλων που έχουν ανεβάσει στο Instagram ή στο Flickr και να διαβάζουν ειδήσεις από επιλεγμένες πηγές.

Όπως εξηγεί η ιστορική ταϊβανέζικη κατασκευάστρια, οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται με τη μορφή προωθήσεων προϊόντων έτσι ώστε να βοηθάνε τους χρήστες να ανακαλύπτουν νέες εφαρμογές, υπηρεσίες ή προϊόντα. Η εταιρία, μεταξύ άλλων, θα ‘προωθήσει’ και δικά της αξεσουάρ όπως τη RE Camera, τη δική της φωτογραφική μηχανή. Οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται όπως στη παρακάτω εικόνα.

Οι διαφημίσεις θα εφαρμοστούν πιλοτικά και αρχικά θα ενεργοποιηθούν σε όσους μένουν στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γερμανία, στη Ταϊβάν και στη Κίνα. Ευτυχώς η απενεργοποίηση τους είναι εφικτή από τις ρυθμίσεις και δεν θα πρέπει να απαλλαχτείτε από το BlinkFeed για να απαλλαχτείτε και από αυτές.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: