Η HTC Θα Βάλει Διαφημίσεις Στο Κινητό Σου

Η HTC Θα Βάλει Διαφημίσεις Στο Κινητό Σου

Η HTC γνωστοποίησε ότι θα αρχίσει να εμφανίζει διαφημίζεις στα κινητά μας. Οι διαφημίζεις θα τοποθετηθούν στο BlinkFeed, το χαρακτηριστικό του Sense UI όπου οι χρήστες μπορούν να διαβάζουν νέα φίλων τους από κοινωνικά δίκτυα, να βλέπουν φωτογραφίες φίλων που έχουν ανεβάσει στο Instagram ή στο Flickr και να διαβάζουν ειδήσεις από επιλεγμένες πηγές.

Όπως εξηγεί η ιστορική ταϊβανέζικη κατασκευάστρια, οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται με τη μορφή προωθήσεων προϊόντων έτσι ώστε να βοηθάνε τους χρήστες να ανακαλύπτουν νέες εφαρμογές, υπηρεσίες ή προϊόντα. Η εταιρία, μεταξύ άλλων, θα ‘προωθήσει’ και δικά της αξεσουάρ όπως τη RE Camera, τη δική της φωτογραφική μηχανή. Οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται όπως στη παρακάτω εικόνα.

Οι διαφημίσεις θα εφαρμοστούν πιλοτικά και αρχικά θα ενεργοποιηθούν σε όσους μένουν στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γερμανία, στη Ταϊβάν και στη Κίνα. Ευτυχώς η απενεργοποίηση τους είναι εφικτή από τις ρυθμίσεις και δεν θα πρέπει να απαλλαχτείτε από το BlinkFeed για να απαλλαχτείτε και από αυτές.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.