Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η HTC Προσλαμβάνει Αυτόν Που Δημιούργησε Τη Σειρά Galaxy Της Samsung

HTC One M8 back

Το νέο ‘μεταγραφικό απόκτημα’ της HTC θα βοηθήσει την εταιρία να χτίσει ένα όνομα όπως ακριβώς έκανε και η Samsung με τη σειρά Galaxy. Ο λόγος για τον Paul Golden.

Ο Paul Golden είναι η ‘ιδιοφυΐα’ της Samsung US η οποία δημιούργησε τη άκρως επιτυχημένη σειρά Galaxy με Android smartphones. Ο Golden μέχρι τον Ιανουάριο του 2012 δούλευε για την Κορεατική εταιρεία τέσσερα χρόνια. Όσα χρόνια ήταν εκεί κατάφερε να ανεβάσει το μερίδιο της εταιρίας σε παγκόσμιο επίπεδο από το μόλις 4% σε 21%.

Η HTC από τη πλευρά της κατάφερε να δημιουργήσει το καλύτερο, για πολλούς, smartphone του 2013 με τίτλο HTC One (M7) αποσπώντας καλύτερες κριτικές από κάθε άλλο smartphone (συμπεριλαμβανομένου και του Samsung Galaxy S4) αλλά δυστυχώς οι πωλήσεις ήταν πολύ μικρότερες από το ‘κατώτερο’ S4. Με τον Golden όλοι στην ταϊβανέζικη εταιρία ευελπιστούν να δημιουργηθεί ένα brand το ίδιο ισχυρό με το Galaxy και να ανταμειφθούν οι κόποι τους. Θα τα καταφέρουν;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: