Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

HTC Grip: Η Πρώτη Wearable Συσκευή Της HTC

Με τη τεχνολογία της Under Armour

Η πρώτη συσκευή της HTC για τη κατηγορία wearables είναι γεγονός και ονομάζεται HTC Grip. Η ανακοίνωσή του έγινε τη 1η Μαρτίου μετά την αποκάλυψη του HTC One M9 με παρόμοιο σχεδιασμό και 20-megapixels κάμερα. Η HTC έκλεισε μια καλή συνεργασία με την Under Armour (μια γνωστή αμερικάνικη εταιρία αθλητικού ρουχισμού) η οποία έχει αναπτύξει τη πλατφόρμα Record την οποία η HTC ενσωματώνει στη συσκευή της.

Το HTC Re Grip (όπως είναι η πλήρης ονομασία του) είναι ένα βραχιόλι για αθλητές. Ενσωματώνει PM-OLED οθόνη 1,8-ιντσών με ανάλυση 32 x 160 pixels, γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο, πυξίδα, αισθητήρα φωτός, Bluetooth 4.0, GPS και 100mAh μπαταρία για 5 ώρες αυτονομία με ανοικτό GPS ή 2-3 ημέρες με κλειστό GPS. Το σώμα του έχει πάρει τη πιστοποίηση στο πρωτόκολλο IP57 και στο MIL-STD-810G τα οποία βεβαιώνουν τον χρήστη ότι είναι ανθεκτικό στο νερό (μέχρι 1 μέτρο για 30 λεπτά) και στις πτώσεις.

Το Grip μπορεί να συνδεθεί σε Android και iPhone κινητά (με εκδόσεις Android 4.3+ και iOS 7+) και μπορεί να δείχνει τις ειδοποιήσεις του κινητού και να συλλέγει στοιχεία για τη φυσική κατάσταση του χρήστη. Χάρη στο ενσωματωμένο GPS μπορεί επίσης να καταγράψει και τη τοποθεσία του χρήστη και αργότερα η ειδική εφαρμογή της Under Armour να εμφανίσει διάφορα για τη διαδρομή. Το καλύτερο σε όλα αυτά είναι ότι δουλεύει αυτόνομα, οπότε δεν χρειάζεται ο χρήστης-αθλητής να κουβαλάει το smartphone, το οποίο είναι σαφώς πολύ πιο βαρύ.

Η HTC θα το κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες με τιμή $199 (περίπου €175).

Μοιράσου το με τους φίλους σου: