Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ο Σχεδιαστής Της HTC Την Εγκαταλείπει Για Την Fitbit

Ο Jonah Becker, ο άνθρωπος που ‘σχεδίασε’ τα νέα HTC One, εγκαταλείπει την ταϊβανέζικη εταιρία για την Fitbit. Ο Becker ήταν Αντιπρόεδρος του τμήματος του Βιομηχανικού Σχεδιασμού της HTC και τώρα ανέλαβε την ίδια ακριβώς θέση στην Fitbit (εταιρία κατασκευής wearable συσκευών για αθλητές).

Ο Becker δεν είχε κλείσει ούτε ένα χρόνο σε αυτή τη θέση την οποία τη πήρε όταν αποχώρησε μέσα στο 2014 ο Scott Croyle, υπεύθυνος για το αρχικό HTC One (M7) και τα HTC 8S και 8X με Windows Phone που έχουν κερδίσει πολλά βραβεία για τον όμορφο και μινιμαλιστικό σχεδιασμό τους.

Ο νέος επικεφαλής σχεδιασμού για την HTC είναι ο Daniel Hundt. Ο Daniel δουλεύει για την εταιρία από τότε που οι Ταϊβανέζοι εξαγόρασαν το studio One & Co. του Croyle. Πληροφοριακά, η One & Co είχε γίνει γνωστή στον χώρο της επειδή είχε σχεδιάσει διάφορα όμορφα προϊόντα και για αυτό το λόγο η HTC την εξαγόρασε. Χάρη σε αυτή την αγορά οι σχεδιαστές πήγαν στην HTC και αυτή κυκλοφορεί βραβευμένα προϊόντα.

Η Fitbit σε δήλωσή της αναφέρει ότι ο Becker θα ταιριάξει με την εταιρία επειδή στο παρελθόν είχε δουλέψει με τις Adidas, Burton Snowboards, K2 Sports, Nike και The North Face όσο δούλευε για την One & Co. Όσον αφορά την HTC, ο Hundt θα αναλάβει τα smartphones, ενώ ο Zellweger (ιδρυτικό μέλος της One & Co.) θα πάρει τα υπόλοιπα προϊόντα, όπως τα RE Vive και RE Camera.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: