Η HTC ‘Εκσυγχρονίζει’ Τον Τρόπο Αναβάθμισης Των Κινητών Της

Η HTC Ετοιμάζει Έξυπνο Ρολόι Και Νέα Tablet

HTC One max hands-on

Όπως όλα δείχνουν, η HTC ‘εκσυγχρονίζει’ τον τρόπο που αναβαθμίζει τα Android smartphone της. Μέχρι τώρα, ο γνωστός τρόπος σε όλες τις πλατφόρμες είναι οι εταιρίες να στέλνουν ενημερώσεις λογισμικού κάθε μερικούς μήνες στην καλύτερη περίπτωση. Η νέα τάση στο Android όμως είναι διαφορετική.

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ HTC ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΜΕΣΩ GOOGLE PLAY

Η HTC πλέον θα στέλνει ενημερώσεις για τις νέες εκδόσεις των εφαρμογών της μέσω του Google Play Store! Η εταιρία ακολουθεί τα βήματα των Google και Motorola οι οποίες δημοσίευσαν τις εφαρμογές των κινητών τους στο κατάστημα εφαρμογών της Google και τις αναβαθμίζουν σαν κανονικές εφαρμογές μέσω του καταστήματος. Η ταϊβανέζικη εταιρία έχει ήδη κυκλοφορήσει το νέο HTC BlinkFeed στο Google Play και όσοι έχουν κάποιο HTC με το BlinkFeed μπορούν να το αναβαθμίσουν έτσι. Μαζί με το BlinkFeed έχει δημοσιευτεί εδώ και ένα Service Pack ( περιλαμβάνει το Sense 6; ), καθώς και η ανανεωμένη εφαρμογή TV που βρίσκεται στα One και η νέα Gallery!

Μέχρι σήμερα αν η εταιρία ήθελε να αναβαθμίσει τις παραπάνω εφαρμογές θα έπρεπε να ετοιμάσει ενημέρωση λογισμικού. Πλέον αυτό γίνεται με ενημέρωση μέσω του Play και όλοι είμαστε κερδισμένοι – η εταιρία δεν σπαταλάει χρόνο και χρήμα για ξεχωριστές ενημερώσεις και εμείς λαμβάνουμε τα updates άμεσα. Μάλιστα, αν κάποιος προγραμματιστής λάβει τις εφαρμογές θα μπορεί να τις διαθέσει και στις υπόλοιπες Android συσκευές χωρίς κόπο. Και αυτό σίγουρα θα γίνει μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Για τις νέες εκδόσεις του Android, φυσικά τα updates θα γίνονται μέσω των ρυθμίσεων. Αλλά αυτά τα updates θα περιλαμβάνον μόνο τη νέα έκδοση του Android (πχ το Android 4.4.3 KitKat) και ίσως τη τελευταία έκδοση του Sense.

Αυτή τη στιγμή είμαστε μερικές ώρες πριν την ανακοίνωση του νέου One (M8) και τα One (M7) δεν μπορούν να κατεβάσουν τις παραπάνω εφαρμογές ακόμα, ενώ όσοι έχουν One GPE μπορούν κανονικά! Ίσως η εταιρία περιμένει να ανακοινωθεί πρώτα το M8 με το νέο γραφικό περιβάλλον.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.