Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το HTC One Αναβαθμίζεται Στο 4.3 Στην Ελλάδα, Στο 4.4 Τον Ιανουάριο

HTC One 4.3 Update

Το HTC One ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες να αναβαθμίζεται στο Android 4.3 με το HTC Sense 5.5 σε κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Πριν την ‘μεγάλη’ ενημέρωση προηγείται μια μικρότερη που η εγκατάστασή της δεν διαρκεί πάνω από 10 λεπτά και επιτρέπει την εγκατάσταση της έκδοσης 4.3 η οποία έχει αριθμό 3.62.401.1 και φέρνει τις παρακάτω αλλαγές:

  • Android 4.3 και HTC Sense 5.5
  • Βελτιώσεις στο Video Highlights με νέο περιβάλλον και ήχους για τα βίντεο
  • Βελτιώσεις στο BlinkFeed για πρόσβαση στα νέα από κάθε κοινωνικό δίκτυο, νέες πηγές, αποθήκευση νέων για διάβασμα αργότερα ή χωρίς σύνδεση, δημιουργία δικών σου πηγών μέσω Twitter και YouTube
  • Βελτιώσεις στη Μουσική με νέο περιβάλλον
  • Βελτιώσεις στο Sense TV με νέο περιβάλλον και καλύτερη διαχείριση

Όσον αφορά για το HTC One mini και το max, δεν έχουμε ενημέρωση πότε θα ενημερωθούν. Το Android 4.4 πάντως στο One θα έρθει μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: