Το HTC One A9 Δεν Είναι Η Ναυαρχίδα Που Περιμένουμε

Αποκαλύφθηκε Η Ναυαρχίδα HTC Aero

HTC One A9 Aero leak

Η HTC μας είχε υποσχεθεί ότι τον Οκτώβριο θα δούμε την ‘ηρωική’ τους συσκευή, που τώρα ξέρουμε ότι είναι το HTC One A9, όμως το @evleaks διέρρευσε τα χαρακτηριστικά του και μόνο σε ηρωική συσκευή δεν αρμόζουν.

Σύμφωνα με τον Evan Blass, το HTC One A9 (με κωδική ονομασία Aero) διαθέτει 5-ιντσών full HD AMOLED οθόνη, Qualcomm Snapdragon 617 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit, 2GB μνήμη RAM, 16GB χωρητικότητα, 13-megapixels κάμερα, 4-megapixels εμπρόσθια κάμερα (UltraPixel), αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, και 2150mAh μπαταρία. Το σώμα του φυσικά είναι μεταλλικό, με πάχος περίπου 7 χιλιοστά. Με αυτά τα χαρακτηριστικά θυμίζει περισσότερο μια αναβαθμισμένη έκδοση του HTC One M7 που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2013, παρά ναυαρχίδα του 2015-2016…

Το κινητό θα ανακοινωθεί σε προγραμματισμένη εκδήλωση στις 29 Οκτωβρίου. Πάντως παλιότερες φήμες έλεγαν ότι θα έχει 5,5-ιντσών 2K οθόνη, MediaTek Helio X20 chipset με 10-πύρηνο επεξεργαστή και 4GB μνήμη RAM. Τα χαρακτηριστικά δεν έχουν καμία σχέση, οπότε μπορεί να δούμε διαφορετικές εκδόσεις του HTC One A9 (κάποια ‘Plus’ έκδοση ίσως).

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.