Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Android 4.3 Λύνει Το Προβλήμα Της Κάμερας Του HTC One

HTC One back

Πολλοί χρήστες του HTC One -συμπεριλαμβανομένου και εμένα- όταν τραβάνε φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό, υπάρχουν μοβ, μπλε ή κόκκινες σκιές. Ευτυχώς HTC δεσμεύεται να λύσει αυτό το περίεργο πρόβλημα σύντομα.

Η ενημέρωση Android 4.3 Jelly Bean όπως γνωρίζουμε θα έρθει μέσα στον Σεπτέμβριο στα HTC One μας και μαζί με τα καλούδια που θα μας δώσει η HTC, θα βρίσκεται και αυτή η επιδιόρθωση.

Τι θα πρέπει να κάνουμε μέχρι να φτιαχτεί αυτό το πρόβλημα όμως; Η λύση δεν είναι δύσκολη. Απλά μειώνεις ή αυξάνεις το ISO από τις ρυθμίζεις και αυτό φτιάχνει. Είναι καθαρά θέμα του ISO, αν και σε μερικούς ούτε έτσι φτιάχνεται το πρόβλημα. Ίσως για αυτούς να χρειάζεται αντικατάσταση η συσκευή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε η ενημέρωση θα έρθει. Για αυτό υπομονή και μείνετε συντονισμένοι στο Tech Community για τα τελευταία νέα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: