Δωρεάν Χωρητικότητα Στο Google Drive Για Τα HTC one

Το HTC One Mini Επιβεβαιώθηκε Από Μετρήσεις

HTC One back

Η HTC αρχίζει και γίνεται πιο επιθετική για να προσελκύσει πιθανούς αγοραστές για τα One smartphones της. Η προσπάθειά της συνεχίζεται με την συνεργασία της με τη Google για τη παροχή δωρεάν περισσότερης χωρητικότητας στην υπηρεσία Drive.

Το HTC One max είναι το πρώτο HTC που χαρίζει 50GB στο Google Drive από την αρχή της κυκλοφορίας του. Το HTC One και το One mini μετά την αναβάθμισή τους στο Android 4.3 και το HTC Sense 5.5 προφέρουν 25GB στον χρήστη για το Drive για 2 χρόνια από την ενεργοποίηση. Κάπως έτσι θέλει η εταιρία να μας πείσει πως πέρα από τα 16GB/32GB που διαθέτουν τα κινητά από μόνα τους, έχουμε άλλα 25GB/50GB αντίστοιχα στο cloud για να ανεβάζουμε και εκεί τα αρχεία μας. Συνολικά η χωρητικότητα για τους κατόχους ανεβαίνει στα 65GB για το One max και στα 40GB για τα άλλα One, από 15GB που δίνει η Google αρχικά.

Να σημειώσουμε πως μετά από 2 χρόνια η δωρεάν χωρητικότητα αφαιρείται και για να μην χάσει ο χρήστης τα δεδομένα του θα πρέπει να πληρώσει κάποιο μηναίο/ετήσιο ποσό στη Google για συνδρομή. Επίσης οι κάτοχοι του HTC One Google Edition (με ‘καθαρό’ Android) δεν λαμβάνουν τα δωρεάν GB.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.