Τα Ελληνικά HTC One M7 Αναβαθμίζονται Στο HTC Sense 6

Τα Ελληνικά HTC One M7 Αναβαθμίζονται Στο HTC Sense 6

HTC One M7 χρήστες, η αναμονή για την αναβάθμιση στο νέο γραφικό περιβάλλον HTC Sense 6, με λιγότερο από ένα μήνα καθυστέρηση, τελείωσε. Λίγες ημέρες μετά τα αμερικάνικα One, και τα ελληνικά παίρνουν την αναβάθμιση των σχεδόν 700MB.

HTC ONE M7 ΜΕ SENSE 6 ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Με την νέα έκδοση (5.11.401.10) το γραφικό περιβάλλον γίνεται επίπεδο και αποκτά χρώματα όπως είδαμε και στο φετινό HTC One (M8). Επιπρόσθετα οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τη γραμματοσειρά, να κλείσουν άμεσα όλες τις ανοιχτές εφαρμογές με το πάτημα του «Χ» και να επωφεληθούν από τις νέες λειτουργίες της εφαρμογής της κάμερας.

Φυσικά, οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ. Η HTC έχει αναβαθμίσει όλες τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές της και πλέον έχουμε τη δυνατότητα να τις αναβαθμίσουμε μεμονωμένα από το Play Store! Η εταιρία έχει ανεβάσει τις σημαντικότερες της και αν κάποια χρειαστεί update δεν θα χρειάζεται να δώσει ξεχωριστό update για όλο το σύστημα. Ήδη έχει δώσει κάποιες ενημερώσεις που περιμένουν εγκατάσταση με την αναβάθμιση του κινητού.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης βέβαια είναι το Extreme Power Save που κλείνει όλες τις συνδέσεις (εκτός από το σήμα κινητής τηλεφωνίας) και τις ‘άχρηστες’ εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο ώστε να καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια και να κρατάει για μέρες το κινητό σε αναμονή.

Για να αναβαθμίσετε το One σας, απλά ανοίγετε τις Ρυθμίσεις, πηγαίνετε στο Ενημέρωση Λογισμικού, κάνετε έλεγχο και σας ενημερώνει για τη τελευταία έκδοση. Πληροφοριακά, η έκδοση του Android δεν αλλάζει γιατί το One τρέχει ήδη τη τελευταία (4.4.2).

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.