Ξεκίνησε Η Αναβάθμιση Του HTC One Στο Android 5

Ξεκίνησε Η Αναβάθμιση Του HTC One Στο Android 5

Η HTC έμεινε πιστή στο πρόγραμμά της και -θεωρητικά- κυκλοφόρησε το Android 5 για το HTC One εντός 90 ημερών από τη κυκλοφορία του λογισμικού. Το πρώτο μοντέλο που έλαβε τη νέα έκδοση είναι το HTC One (M8) Developer Edition που κυκλοφορεί αποκλειστικά στις ΗΠΑ με ξεκλείδωτη τη SIM και τον bootloader μέσω των παρόχων Verizon, AT&T, Sprint και T-Mobile.

Η νέα έκδοση βασίζεται στο γραφικό περιβάλλον Sense 6, οπότε δεν υπάρχουν αλλαγές σε αυτό το κομμάτι. Παρόλα αυτά, υπάρχουν οι νέες δυνατότητες του Android 5 Lollipop και για αυτό έχει αλλάξει το μενού πολυδιεργασίας και η οθόνη κλειδώματος για να δείχνει τις τελευταίες ειδοποιήσεις (αν το επιθυμεί ο χρήστης). Επίσης το κέντρο ειδοποιήσεων και οι γρήγορες ρυθμίσεις έχουν προσαρμοστεί στα πρότυπα του Lollipop.

Υποθέτουμε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες η αναβάθμιση όλων των One (M7 και M8) θα έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Μέχρι να γίνει αυτό μπορείτε να δείτε δύο βίντεο που διέρρευσαν μέσα στις προηγούμενες ημέρες ή και νέα μιας και οι Αμερικάνοι σύντομα θα αναβαθμιστούν.


Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.