Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Android 4.3 Για Το HTC One Μέσα Στον Σεπτέμβριο

Blue HTC One Android 4.3

Ο Πρόεδρος της HTC Αμερικής, Jason Mackenzie, απάντησε σε ορισμένες ερωτήσεις στο Twitter σχετικά με την επερχόμενη ενημέρωση του HTC One στο Android 4.3. Και αποκάλυψε κάτι που θα χαροποιήσει τους χρήστες αυτού του φοβερού κινητού.

Ο Mackenzie είπε ότι η ανάπτυξη της ενημέρωσης στο Android 4.3 Jelly Bean είναι στο πρόγραμμα και τα πηγαίνει καλά. Για αυτό το λόγο θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα αυτού, του Σεπτεμβρίου, τόσο στα One των ΗΠΑ, όσο και των Ευρωπαϊκών.

Για να πειστούμε ακόμα περισσότερο, κάποιος αναγνώστης του GSMArena, έστειλε στο δημοφιλές blog του εξωτερικού την παραπάνω φωτογραφία ενός μπλε HTC One με το 4.3 που εμφανίστηκε κατά την διάρκεια της IFA.

Η HTC είναι τελικά η καλύτερη εταιρία σε ότι αφορά τις ενημερώσεις των Android κινητών της. Αν κοιτάξουμε τον ανταγωνισμό, η Samsung θα κυκλοφορήσει την ίδια ενημέρωση τον Οκτώβριο για τις ναυαρχίδες της, ενώ η ίδια η Sony δεν έχει αναφέρει τίποτα για το πότε τα κινητά της θα ενημερωθούν στην τελευταία έκδοση του Android. Μπράβο στην HTC…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: