Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η HTC Θα Αναβαθμίσει Σύντομα Τα One M8 Και Μ7 Στο Andorid L

Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του νέου Android L στο Google I/O, η HTC με ανακοίνωσή της υποσχέθηκε στους κατόχους των HTC One M8 και One M7 ότι θα δουν σύντομα την νέα έκδοση του Android στα κινητά τους. Συγκεκριμένα, η ταϊβανέζικη εταιρία δήλωσε ότι οι χρήστες των δύο αυτών ναυαρχίδων θα λάβουν την ενημέρωση μέσα σε 90 μέρες από τη στιγμή που η εταιρεία θα παραλάβει το τελικό λογισμικό από την Google.

Η δέσμευση της άμεσης αναβάθμισης είναι μέρος του προγράμματος Advantage της εταιρίας, το οποίο παρέχει επίσης και αντικατάσταση του γυαλιού της οθόνης των συσκευών σε περίπτωση που σπάσει μέσα σε μισό χρόνο. Σίγουρα, με την τήρηση του προγράμματος η HTC δικαιώνει την επιλογή των χρηστών που την στήριξαν αγοράζοντας κάποια συσκευή της σειράς One. Η τελική έκδοση του Android L θα είναι έτοιμη το φθινόπωρο, επομένως είναι δύσκολο να δούμε την συγκεκριμένη αναβάθμιση στις ναυαρχίδες της HTC μέσα στο 2014.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: