Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η HTC αναλαμβάνει τα νέα Nexus smartphones;

Η Google έχει δείξει ότι συμπαθεί την HTC, και παρά τα προβλήματά της ακόμα την εμπιστεύεται για τη κατασκευή των νέων Nexus. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που προέρχονται από τη Κίνα, η Google ήταν να επιλέξει ανάμεσα στην Huawei και την HTC για τη κατασκευή των νέων της κινητών, όμως τελικά προτίμησε τη δεύτερη.

Οι πληροφορίες λένε ότι και φέτος θα ανακοινωθούν δύο Nexus smartphones, το ένα με 5-ιντσών οθόνη και το άλλο με 5,5-ιντσών. Βλέπουμε ότι η Google είναι η μόνη που κάθε χρόνο μειώνει το μέγεθος της οθόνης των κινητών της σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εταιρίες που το αυξάνουν ή το κρατάνε στις ίδιες ίντσες. Δηλαδή το Nexus 6 του 2014 είχε 6-ιντσών οθόνη, τα περσινά Nexus 6P και 5X 5,7″ και 5,2″ αντίστοιχα και τώρα θα πάμε στις 5″ και 5,5″.

Η ταϊβανέζικη κατασκευάστρια, HTC, ήταν η εταιρία που κατασκεύασε το πρώτο Nexus smartphone για τη Google (Nexus One, 2010), και το 2014 επιλέχθηκε ξανά για τη κατασκευή του tablet Nexus 9. Αν και το tablet θεωρήθηκε καλό από πολλούς, δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρατήρησαν προβλήματα υπερθέρμανσης και χαμηλής αυτονομίας. Όπως και να ‘χει, ελπίζουμε η HTC να κάνει κάνει δουλειά στα νέα Nexus για να έχει ξανά κέρδη και να ανακάμψει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: