Η HTC αναλαμβάνει τα νέα Nexus smartphones;

HTC One A9: Ανακοινώθηκε Σαν Κλώνος Του iPhone Στα €350
To HTC One A9.
To HTC One A9.

Η Google έχει δείξει ότι συμπαθεί την HTC, και παρά τα προβλήματά της ακόμα την εμπιστεύεται για τη κατασκευή των νέων Nexus. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που προέρχονται από τη Κίνα, η Google ήταν να επιλέξει ανάμεσα στην Huawei και την HTC για τη κατασκευή των νέων της κινητών, όμως τελικά προτίμησε τη δεύτερη.

Οι πληροφορίες λένε ότι και φέτος θα ανακοινωθούν δύο Nexus smartphones, το ένα με 5-ιντσών οθόνη και το άλλο με 5,5-ιντσών. Βλέπουμε ότι η Google είναι η μόνη που κάθε χρόνο μειώνει το μέγεθος της οθόνης των κινητών της σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εταιρίες που το αυξάνουν ή το κρατάνε στις ίδιες ίντσες. Δηλαδή το Nexus 6 του 2014 είχε 6-ιντσών οθόνη, τα περσινά Nexus 6P και 5X 5,7″ και 5,2″ αντίστοιχα και τώρα θα πάμε στις 5″ και 5,5″.

Η ταϊβανέζικη κατασκευάστρια, HTC, ήταν η εταιρία που κατασκεύασε το πρώτο Nexus smartphone για τη Google (Nexus One, 2010), και το 2014 επιλέχθηκε ξανά για τη κατασκευή του tablet Nexus 9. Αν και το tablet θεωρήθηκε καλό από πολλούς, δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρατήρησαν προβλήματα υπερθέρμανσης και χαμηλής αυτονομίας. Όπως και να ‘χει, ελπίζουμε η HTC να κάνει κάνει δουλειά στα νέα Nexus για να έχει ξανά κέρδη και να ανακάμψει.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.