Η HTC Θα Κυκλοφορήσει Smartwatch Μέχρι Το Τέλος Του 2014

Η HTC Θα Κυκλοφορήσει Smartwatch Μέχρι Το Τέλος Του 2014

Η HTC θέλει να σταματήσει την μείωση των κερδών της φέτος και θα το προσπαθήσει αυτό με ένα πολύ όμορφο νέο HTC One και μία… wearable συσκευή. Αυτή η wearable συσκευή (δηλαδή την φοράς όπως τα Google Glass και τα smartwatch) πιθανότατα θα είναι ένα smartwatch.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το οποίο είχε μια συνάντηση με δύο εκτελεστικούς της HTC (τον CFO Chang Chialin και την Πρόεδρο Cher Wang), η ταϊβανέζικη εταιρία θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος αυτό μία wearable συσκευή και θα ενισχύσει το τμήμα διαφήμισης.

Η πρώτη wearable συσκευή μάλλον θα λανσαριστεί πριν τα Χριστούγεννα του 2014. Οι αναφορές λένε πως η εταιρία ψάχνει για smartwatches και wearables εδώ και μερικά χρόνια. Άλλα τώρα κατάφερε και έλυσε το πρόβλημα με τη μπαταρία και το «LCD φως.» Η HTC δεν ανέφερε αν αυτή η συσκευή είναι ένα έξυπνο ρολόι όμως αν λάβουμε υπ΄ όψη ότι και στο παρελθόν ακούγαμε φήμες για ρολόι, τότε μάλλον μιλάμε για ρολόι. Και μιας και μιλάμε για αυτό, να αναφέρουμε ότι αυτό στη φωτογραφία είναι απλά ένα concept του Eliott Copier.

Sony και Samsung έχουν κυκλοφορήσει το δικό τους smartwatch και οι δύο τώρα προσπαθούν να το βελτιώσουν όσο μπορούν. Η Apple επίσης φημολογείται με το ‘iWatch’ αλλά υπάρχουν και επιλογές από άλλους κατασκευαστές, όπως το Pebble που κάναμε πρώτοι παρουσίαση στην Ελλάδα εδώ.

Πηγή

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.