Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η HTC Θα Παρέχει Αναβαθμίσεις Για 2 Χρόνια Στις Android Ναυαρχίδες Της

Η HTC στο παρελθόν έχει πάρει κάποιες κρίσιμες αποφάσεις για την διακοπή των αναβαθμίσεων του Android σε ακριβά κινητά, όπως One X, One X+ και One S. Οι χρήστες φυσικά αντέδρασαν για αυτό όμως τελικά δεν αναβαθμίστηκαν ποτέ σε νεότερες εκδόσεις όπως η 4.2.2 ή η 4.3. Θα συμβεί το ίδιο και στις μελλοντικές ναυαρχίδες;

Σε μία ενότητα Ask Me Anything στο Reddit, η HTC υποσχέθηκε να παρέχει αναβαθμίσεις λογισμικού στις μεγάλες εκδόσεις του Android για τις μελλοντικές ναυαρχίδες της για 2 χρόνια. Τουλάχιστον στα κινητά της Βόρειας Αμερικής. Αν και δεν έγινε συγκεκριμένη αν συμπεριλαμβάνονται και τα Ευρωπαϊκά μοντέλα ή και το τωρινό One (M7), πιστεύουμε ότι και τα δύο συμπεριλαμβάνονται στη λίστα.

Όσον αφορά τα One X και One X+ των οποίων οι αναβαθμίσεις σε νεότερες εκδόσεις του Android σταμάτησαν επίσης, η ταϊβανέζικη κατασκευάστρια ανέφερε ότι χρειάζεται την βοήθεια της Nvidia για την διάθεση μιας αναβάθμισης. Όμως λόγω της “τεράστιας αναταραχής” που προκλήθηκε αποφάσισε να επενδύσει ώστε να βγει το update του Android 4.4 στα One X.

Η εταιρία μίλησε και για άλλα κινητά της. Αποκάλυψε πως η αναβάθμιση του One Max σε Android 4.4 KitKat θα λανσαριστεί τον Μάρτιο, του One Mini σε KitKat τον Απρίλιο και τέλος, αποκάλυψε ακόμη ότι εργάζεται με την Microsoft για να φέρει το Windows Phone 8.1 στο HTC 8X.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: