Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Πτώση Συνεχίζεται Για Την HTC

Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται για την ταϊβανέζικη κατασκευάστρια HTC και η ναυαρχίδα HTC One M9 είναι εδώ, ανήμπορη να τη βοηθήσει, αφού αυτή προκαλεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα. Τα οικονομικά αποτελέσματα που δημοσίευσε δείχνουν ότι αυτός ήταν ο χειρότερος μήνας Απρίλιος τα τελευταία έξι χρόνια στην ιστορία της, παρόλο που στο προηγούμενο τρίμηνο τα πήγε αρκετά καλά.

Τα έσοδά της για τον Απρίλιο ανήλθαν στα 439.95 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τον ίδιο μήνα πέρσι στα ταμία της είχαν προστεθεί 719.24 εκατομμύρια δολάρια. Σε σύγκριση με τον Μάρτιο του 2015 που έβγαλε 652.44 εκατομμύρια τα έσοδά της έπεσαν κατά 32.26%. Στη πτώση των ‘βοήθησε’ και το One M9 που σε αντίθεση με πέρσι τον Απρίλιο (που έστειλαν 8 εκατομμύρια One M8) έστειλαν μόλις 4.75 εκατομμύρια κομμάτια (δηλαδή είχε πτώση 43.75% στις πωλήσεις του νέου One). Το Απρίλιο του 2013 η εταιρία είχε αποστείλει 7 εκατομμύρια HTC One M7.

Η HTC ίσως σημειώσει άνοδο στις αποστολές κινητών και έχει περισσότερα κέρδη αν τα HTC One M9+ και HTC One E9+ πουλήσουν καλά στη Κίνα όπου κυκλοφορούν αποκλειστικά. Ωστόσο οι αναλυτές ρίχνουν την ευθύνη στο HTC One M9 και στο chipset Snapdragon 810 το οποίο αποδεδειγμένα έχει προβλήματα. Ίσως η HTC πρέπει να σταματήσει να κατασκευάζει πλαστικές παραλλαγές της ναυαρχίδας της και να παράγει κακόγουστες διαφημίσεις και να στραφεί στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων που ο κόσμος θα ήθελε να αγοράσει όπως παλιά αν θέλει να συνεχίσει τη λειτουργία της…

Μοιράσου το με τους φίλους σου: