Η Huawei Πιστή Στο Windows Phone, Έρχεται Με Νέο Κινητό

Η Huawei Πιστή Στο Windows Phone, Έρχεται Με Νέο Κινητό

Huawei Ascent W3

Με την εξαγορά της Nokia πολλοί θεώρησαν ότι η Microsoft θα είναι μόνη της στην κατασκευή συσκευών με Windows Phone. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμμερίζεται η Huawei.

Η κινέζικη εταιρεία, που φήμες την ήθελαν να ενδιαφέρεται για την αγορά της Nokia, θα συνεχίσει να ασχολείται με την πλατφόρμα της Microsoft παρόλο που δεν είναι τόσο δημοφιλείς και επικερδής όσο το Android.

Ο υπεύθυνος της Huawei στην Ευρώπη, Richard Ren, δήλωσε:

Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε συσκευές που θα τρέχουν Windows Phone, και να παρουσιάσουμε περισσότερα προϊόντα. Παραμένουμε ένας από τους στρατηγικούς συνεταίρους της Microsoft.

Huawei Ascend W3

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, το CNBeta δημοσίευσε φωτογραφίες του Huawei Ascend W3. Το κινητό είναι μεσαίας κατηγορίας, θα έχει σώμα από αλουμίνιο και θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, μπλε και κίτρινο. Η συσκευή θα παρουσιαστεί στην CES 2014 τον Ιανουάριο και θα είναι διαθέσιμη για αγορά τον ίδιο μήνα.

Τέλος, σύμφωνα με το CNBeta, η Huawei θα κυκλοφορήσει και το Ascend D2 με κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως οθόνη 5-ιντσών ανάλυσης 1080p, κάμερα 13MP και 32GB εσωτερικής μνήμης. Περισσότερες πληροφορίες για άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά ή πότε θα κυκλοφορήσει δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη.

Πηγές: 1, 2

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.