Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Huawei: Κανείς Δεν Έχει Κέρδος Από Τα Windows Phone

Huawei Ascend W1

Η Huawei ανακοίνωσε την ακύρωση των σχεδίων της σχετικά με τη κυκλοφορία κάποιας νέας συσκευής με Windows Phone. Ο λόγος είναι αρκετά απλός: υπολογίζει ότι δεν έχει περιθώρια κέρδους.

Ο εκπρόσωπος της κινέζικης εταιρίας Joe Kelly σε συνέντευξή του στη The Seattle Times δήλωσε ότι στο παρελθόν δεν έβγαλαν λεφτά από τις δύο Windows Phone συσκευές τους, και συμπλήρωσε ότι καμία άλλη εταιρία δεν έβγαλε επίσης. Αυτό σημαίνει ότι η Huawei από εδώ και πέρα θα ασχολείται αποκλειστικά με Android και αν κάποια μέρα τα Windows Phone αποκτήσουν ένα σοβαρό μερίδιο στην αγορά, τότε θα επιστρέψει.

Η Huawei είναι μια κατασκευάστρια με μεγάλη ανάπτυξη και αποκτάει ένα όνομα παγκοσμίως, οπότε η απόφασή της να εγκαταλείψει αυτή τη πλατφόρμα σίγουρα βάζει τη Microsoft σε σκέψη η οποία θέλει να κάνει το λειτουργικό της διάσημο. Η Microsoft μέσα στο έτος έκανε τα Windows Phone δωρεάν και έκλεισε συμφωνίες με διάφορες εταιρίες έτσι ώστε να κυκλοφορήσουν προσιτά μοντέλα και να εδραιωθούν τα Windows. Ωστόσο καμία καμία δεν έχει αποκαλύψει πως τα πάνε σε πωλήσεις τα κινητά τους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: