Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Huawei: Νέα Τεχνολογία Φορτίζει Τις Μπαταρίες Άμεσα

Η Huawei παρουσίασε μια νέας γενιάς τεχνολογία ταχείας φόρτισης κατά τη διάρκεια του 56ου Battery Symposium που έλαβε χώρα στην Ιαπωνία. Με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας η κινέζικη κατασκευάστρια κατάφερε να επιτύχει ταχύτητες φόρτισης έως και 10 φορές γρηγορότερες από ενός κανονικού φορτιστή, δίνοντας 50% ενέργεια σε μπαταρία μέσα σε λίγα λεπτά.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, η Huawei παρουσίασε πως μια μπαταρία χωρητικότητας 3,000 mAh μπορεί να γεμίσει μέχρι το 48% μέσα σε πέντε λεπτά, και μία 600 mAh (ρολογιών) μέχρι το 68% μέσα σε δύο λεπτά. Θεωρητικά ένα iPhone 6s (1715mAh) φορτίζει πλήρως μέσα σε λιγότερο από εφτά λεπτά.

Οι μπαταρίες που χρησιμοποιήθηκαν για την επίδειξη ήταν κλασικές λιθίου. Για να το επιτύχει, η Huawei αναφέρει ότι ένωσε ετεροάτομα στους μοριακούς δεσμούς του γραφίτη στην άνοδο, τα οποία δρουν καταλυτικά για τη διέλευση των ατόμων του λιθίου, φέρνοντας μια νέα επανάσταση για τις ηλεκτρονικές συσκευές. Η εταιρία δεν αποκάλυψε πότε θα μπορέσει να κάνει τη τεχνολογία διαθέσιμη εμπορικά.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: