Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Huawei TalkBand B1: Το Πρώτο Βραχιόλι Της Huawei Ανακοινώθηκε

Η Huawei στην MWC 2014 έκανε επίσημο το πρώτο ‘έξυπνο’ βραχιόλι της με τίτλο Huawei TalkBand B1 για σύνδεση με το smartphone και εμφάνιση ειδοποιήσεων. Οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται στην OLED οθόνη των 1,4 ιντσών.

Το ξεχωριστό σε αυτό το… πράγμα είναι ότι μπορεί στο χέρι να φαίνεται απαίσιο (μπορείς να δεις φωτογραφίες εδώ), όμως είναι χοντρό και απαίσιο γιατί αφαιρείται ώστε να γίνεται ένα ασύρματο ακουστικό για το αυτί. Και στο αυτί φαίνεται καλό.

Το Huawei TalkBand B1 όπως κάθε καλή συσκευή του 2014 μπορεί να μετρήσει τα βήματα που έκανες και να υπολογίσει πόσες θερμίδες έκαψες, μπορεί να συνδεθεί στο κινητό μέσω Bluetooth ή NFC και η μπαταρία ‘κρατάει’ μέχρι και 6 ημέρες παρόλο που περιορίζεται στα μόλις 90mAh και η φόρτιση του διαρκεί δύο ώρες.

Το νέο ακουστικό-βραχιόλι θα ‘κοσμεί’ τις βιτρίνες των καταστημάτων στη Κίνα από τον επόμενο μήνα, ενώ στις Ιαπωνία, Μέση Ανατολή, Ρωσία και Δυτική Ευρώπη θα φτάσει μέχρι το τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2014. Η τιμή του είναι €99. Ενδιαφέρεστε;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: