Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Huawei Talkband B2: Ανακοινώθηκε Το Μεταλλικό Wearable Της Εταιρίας

Η Huawei κατά την διάρκεια της έκθεσης MWC 2015 ανακοίνωσε μεταξύ άλλων το Huawei Talkband B2. Πρόκειται για ένα έξυπνο βραχιόλι με μεταλλική κατασκευή που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να αντικαταστήσει το λουράκι με οποιοδήποτε άλλο επιθυμεί. Διαθέτει PMOLED οθόνη αφής και αισθητήρα 6 αξόνων για να ανιχνεύει καλύτερα την κίνηση του χεριού και με αυτό ο χρήστης μπορεί να πράξει οποιαδήποτε λειτουργία που ενσωματώνουν οι συσκευές τέτοιου τύπου.

Με το Talkband B2 ο χρήστης μπορεί να ελέγχει τις ειδοποιήσεις του κινητού του, να ενημερώνεται σχετικά με την κατάσταση του ύπνου του, να μετράει τα βήματα του και τα σχετικά, ενώ παράλληλα μπορεί να δέχεται και να πραγματοποιεί κλήσεις και για τον λόγο αυτό η συσκευή διαθέτει μικρόφωνα που ακυρώνουν τους εξωτερικούς ήχους.

Το Huawei Talkband B2 μπορεί να αντέξει έως και 5 μέρες σε κατάσταση αναμονής ή έως 6 ώρες συνεχούς ομιλίας και μπορεί να συνδεθεί με Android και iOS συσκευές μέσω Bluetooth. Θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, χρυσό, ασημί και μαύρο, στη τιμή των 169 ευρώ για την βασική έκδοση και 199 ευρώ για την πολυτελή έκδοση.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: