Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

HyperJuice 2, Η Μπαταρία Των 27.000mAh [IFA 2012]

Μία καλή μπαταρία για κινητό θεωρείται γύρω στα 3.300mAh και κρατάει μία μέρα με πολύ χρήση, όπως του Droid RAZR Maxx HD. Τι θα έλεγες όμως για 27.000mAh;

Φυσικά μία τόσο μεγάλη χωρητικότητα σε μπαταρία δεν θα μπορούσε να χωρέσει σε ένα κινητό, όμως είναι και αυτή φορητή. Ονομάζεται HyperJuice 2, είναι η συνέχεια της HyperJuice, κατασκευάζεται από την Sanho Corp. και ανακοινώθηκε στην IFA 2012.

Η HyperJuice 2 στην ουσία είναι μία εξωτερική μπαταρία με χωρητικότητα 100Wh/27.000mAh και έχει μέγεθος ενός εξωτερικού δίσκου 3.5 χιλιοστών. Είναι εφοδιασμένη με δύο θύρες USB των 10W η κάθε μία ώστε να φορτίζει τις συσκευές μέσω του δικούς τους USB σε microUSB καλωδίου (ή ό,τι άλλο έχουν), και μία OLED οθόνη για να δείχνει το επίπεδο της μπαταρίας, τη θερμοκρασία κτλ.

Για να φορτίσει πλήρως χρειάζεται όσες ώρες και ένα κινητό (3 με 4 ώρες) και έτσι αποδίδει 26 ώρες έξτρα αυτονομίας για το MacBook, 50 ώρες για το iPad (44 ώρες για το new iPad) και 19 πλήρεις φορτίσεις για το iPhone. Φυσικά δεν φορτίζει μόνο τις συσκευές της Apple, αλλά αυτά είναι τα παραδείγματα που μας έδωσε η εταιρία.

Η τιμή της HyperJuice είναι 229.99$. Δεν γνωρίζουμε πότε και αν κυκλοφορήσει εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: