Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Insanely Simple: Ένα Ακόμα Βιβλίο Για Τον Steve Jobs Και Την Apple

Άμα είσαι fan του Steve Jobs ή απλά θες να μάθεις για αυτόν, τότε αυτό σε ενδιαφέρει, καθώς θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα νέο βιβλίο για αυτόν.

Το Insanely Simple (ελεύθερη μετάφραση: Εξωφρενικά Απλά) είναι το νέο αυτό βιβλίο, του οποίου ο συγγραφέας είναι ο Ken Segall. Ο Ken είχε συνεργαστεί παλιότερα με τον Steve σαν creative director (διευθυντής δημιουργικού) στην Apple και NeXT.

Το Insanely Simple μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες σε γεγονότα που είχαν συμβεί όταν ο συγγραφέας ήταν παρών σε αυτά. Κυρίως μιλάει για την εμμονή του Steve στην απλότητα. Επίσης υπόσχεται να διαβάσουμε ιστορίες που δεν έχουν ακουστεί ποτέ ξανά.

Το βιβλίο μπορείς να το προ-παραγγείλεις από το iBooks και το Amazon με τιμή $25.95 ($16.95 σε έκπτωση στο Amazon). Το Insanely Simple θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: