Έρχονται Διαφημίσεις Στο Instagram

Ήρθαν Βίντεο 15 Δευτερολέπτων Στο Instagram

Video on Instagram

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Facebook επιβεβαίωσε ότι θα προσθέσει διαφημίσεις στη πολύ δημοφιλής υπηρεσία διαμοιρασμού εικόνων και βίντεο, Instagram.

Το Instagram έχει αυξηθεί σε πρωτοφανή επίπεδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και όλα αυτά ήταν δυνατόν λόγω κάποιων πιστών επενδυτών που επένδυσαν χιλιάδες σε αυτό. Τώρα το Instagram πρέπει να μετατραπεί σε μια επιχείρηση για να μπορούν να βγάλουν τα έξοδα και να συνεχίσει να υπάρχει. Η υπηρεσία θα εισάγει πολύ υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και διαφημίσεις βίντεο από εταιρίες που μπορεί να μην έχεις κάνει follow. Ωστόσο οι διαφημίσεις θα είναι έξυπνα τοποθετημένες ώστε να ενδιαφέρουν τον χρήστη.

Αν δεν σας αρέσει μια διαφήμιση, έχετε τη δυνατότητα να τη κρύψετε και να ενημερώσετε την εταιρία σχετικά με τη διαφήμιση και τι δεν σας άρεσε. Αυτό θα βοηθήσει αναπόφευκτα την κοινότητα στο σύνολό της.

Αυτές οι διαφημίσεις θα είναι ορατές από τους χρήστες των ΗΠΑ πρώτα. Δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με το εάν ο υπόλοιπος κόσμος θα δει τις διαφημίσεις, αλλά είναι πιθανό να συμβεί.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.