Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έρχονται Διαφημίσεις Στο Instagram

Video on Instagram

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Facebook επιβεβαίωσε ότι θα προσθέσει διαφημίσεις στη πολύ δημοφιλής υπηρεσία διαμοιρασμού εικόνων και βίντεο, Instagram.

Το Instagram έχει αυξηθεί σε πρωτοφανή επίπεδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και όλα αυτά ήταν δυνατόν λόγω κάποιων πιστών επενδυτών που επένδυσαν χιλιάδες σε αυτό. Τώρα το Instagram πρέπει να μετατραπεί σε μια επιχείρηση για να μπορούν να βγάλουν τα έξοδα και να συνεχίσει να υπάρχει. Η υπηρεσία θα εισάγει πολύ υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και διαφημίσεις βίντεο από εταιρίες που μπορεί να μην έχεις κάνει follow. Ωστόσο οι διαφημίσεις θα είναι έξυπνα τοποθετημένες ώστε να ενδιαφέρουν τον χρήστη.

Αν δεν σας αρέσει μια διαφήμιση, έχετε τη δυνατότητα να τη κρύψετε και να ενημερώσετε την εταιρία σχετικά με τη διαφήμιση και τι δεν σας άρεσε. Αυτό θα βοηθήσει αναπόφευκτα την κοινότητα στο σύνολό της.

Αυτές οι διαφημίσεις θα είναι ορατές από τους χρήστες των ΗΠΑ πρώτα. Δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με το εάν ο υπόλοιπος κόσμος θα δει τις διαφημίσεις, αλλά είναι πιθανό να συμβεί.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: