Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Intel Compute Stick Είναι Το Μικρότερο Windows PC Που Μπορείς Να Έχεις

Οι εταιρίες στη CES 2015 απόδειξαν ότι προσπαθούν να κάνουν τους υπολογιστές μικρότερους, όμως ήρθε η Intel και ανακοίνωσε το Intel Compute Stick, ένα ολόκληρο PC στη μορφή USB stick.

Το Intel Compute Stick είναι ένα ολοκληρωμένο υπολογιστικό σύστημα με Intel Atom Z3735F Bay Trail επεξεργαστή και Windows ή Linux για λειτουργικό σύστημα. Αν επιλέξετε την έκδοση με τη πλατφόρμα της Microsoft θα πάρετε την έκδοση του Compute Stick με 2GB μνήμης RAM και 32GB χωρητικότητα, ενώ αν διαλέξετε το Stick με Linux θα περιοριστείτε στο 1GB μνήμης RAM και στα 8GB μνήμης.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, το Intel Compute Stick διαθέτει microUSB για τη τροφοδοσία του, microSD για επέκταση του εσωτερικού χώρου, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11b/g/n και HDMI 1.4a έξοδο. Η τιμή για αυτά ανέρχεται στα $149 για το μοντέλο με τα Windows και $89 για αυτό με Linux. Θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: