Η Intel Ετοιμάζει Νέους Επεξεργαστές Και Οκταπύρηνο i7 Extreme Edition

Η Intel Ετοιμάζει Νέους Επεξεργαστές Και Οκταπύρηνο i7 Extreme Edition

Η Intel, όπως ενημέρωσε, ετοιμάζει διάφορους επεξεργαστές ώστε να ενισχύσει τα PC. Μέσα σε αυτούς βρίσκουμε και τον i7 Extreme Edition ο οποίος είναι ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής με 16 threads. Αυτό το νέο Core chip θα βγει στα καταστήματα μέσα στο δεύτερο μισό του 2014 με υποστήριξη για DDR4 μνήμες.

Η εταιρία πέρα από τον κορυφαίο i7 Extreme Edition θα λανσάρει και τη τέταρτη γενιά Core επεξεργαστών με κωδική ονομασία «Devil’s Canyon» μέσα στα μισά του 2014. Αυτοί οι επεξεργαστές περιλαμβάνουν βελτιωμένο θερμικό υλικό και τα υλικά αναμένεται να επιτρέψουν σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση και δυνατότητες overclocking. Αν και δεν δόθηκαν λεπτομέρειες, γνωρίζουμε ότι οι Devil’s Canyon θα υποστηρίζουν τα επερχόμενα 9-Series τσιπ.

Για τους νοσταλγικούς, η Intel θα ετοιμάσει την επετειακή έκδοση του Pentium επεξεργαστή της για να γιορτάσει τα 21 χρόνια ύπαρξης αυτής της σειράς. Η εταιρία αναφέρει ότι οι ξεκλείδωτοι πολλαπλασιαστές επιτρέπουν την αύξηση των συχνοτήτων του πυρήνα και της μνήμης ανεξάρτητα από το υπόλοιπο σύστημα. Και αυτός θα λανσαριστεί παράλληλα με τους άλλους μέσα στο μισό του 2014.

Τέλος, η Intel επιβεβαίωσε ότι οι επερχόμενοι Core πέμπτης γενιάς “Broadwell” με Iris Pro Graphics θα διατεθούν και ξεκλείδωτοι. Η εταιρία δεν μίλησε για κανενός επεξεργαστή τη τιμή.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.