Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Intel MICA: Το Νέο Έξυπνο Βραχιόλι – Κόσμημα Της Εταιρίας

intel MICA

Η Intel μας αποκάλυψε μια ξεχωριστή πρόταση στην κατηγορία των wearable συσκευών ανακοινώνοντας το Intel MICA. Το νέο αξεσουάρ δεν είναι ένα ακόμη smartwatch, αλλά ένα βραχιόλι με τεχνολογικές δυνατότητες αποκλειστικά για το γυναικείο κοινό. Η ονομασία του προκύπτει από την φράση «My Intelligent Communication Accessory» και είναι ένα όμορφο βραχιόλι με γυναικείο σχεδιασμό που διαθέτει μια κυρτή οθόνη από κρύσταλλο ζαφειριού με διαγώνιο 1,6 ίντσες.

Η εταιρία δεν μας έχει ανακοινώσει τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του, αλλά μας υπόσχεται ότι μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουν αποκαλυφθεί όλα. Παρόλα αυτά, ήδη γνωρίζομε ότι το Intel MICA θα πληροφορεί τον χρήστη για τις ειδοποιήσεις του smartphone του, τα μηνύματα, το ξυπνητήρι, τις υπενθυμίσεις ημερολογίου, ενώ θα ενσωματώνει επίσης δέκτη FM ράδιο για αναπαραγωγή μουσικής μέσω ραδιοφώνου, χωρίς κάποια σύνδεση με το κινητό.

Το βραχιόλι-κόσμημα θα κυκλοφορήσει σε δύο παραλλαγές χρωμάτων και υλικών, σε μαύρο χρώμα διακοσμημένο με μαργαριτάρια και σε άσπρο χρώμα στολισμένο με πολυτελή υλικά. Το Intel MICA θα παρουσιαστεί επίσημα στις 7 Σεπτεμβρίου 2015 στη Νέα Υόρκη, στα πλαίσια της ετήσιας τελετής επίδειξης μόδας, την συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015. Η Intel το κοστολόγησε περισσότερο ως κόσμημα παρά ως τεχνολογικό αξεσουάρ, για τον λόγο αυτό η τιμή του αναμένεται ιδιαίτερα «τσουχτερή», αφού θα αγγίζει τα $1000, περίπου 770 ευρώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: