Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Intel Ενοποιεί Τα Τμήματα Επεξεργαστών Για Κινητά Και PC

Intel

Λέγεται ότι τα κινητά έχουν καταντήσει μικροί υπολογιστές, και η Intel τώρα το αποδεικνύει με την ένωση των τμημάτων της για τους επεξεργαστές κινητών και υπολογιστών. Η ένωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2015 και θα βοηθήσει την εταιρία στη καλύτερη διαχείριση των επιχειρήσεων της.

Η γιγάντια αυτή εταιρία μπορεί να απέστειλε 40 εκατομμύρια επεξεργαστές για tablets, ωστόσο μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους σημείωσε απώλειες ύψους $1,04 δισεκατομμυρίων. Η Intel κυριαρχεί στην αγορά των PC, όμως στα smartphones και στα tablets η Qualcomm το έχει σχεδόν μονοπώλιο, με τη MediaTek να προσπαθεί να τη φτάσει μέσω οικονομικών chipsets.

Ο Chuck Mulloy, εκπρόσωπος της Intel, ανέφερε:

«Οι γραμμές μεταξύ των PCs, των tablets, των phablets και των κινητών γίνονται όλο και περισσότερο δυσδιάκριτες. H ιδέα είναι να επιταχύνουμε αυτή την ενέργεια για να δημιουργήσουμε επιπλέον αποδοτικότητα ώστε να μπορούμε να κινηθούμε ακόμα πιο γρήγορα.»

Ο Kirk Skaugen που έχει αναλάβει το τμήμα επεξεργαστών για PC θα έχει την ευθύνη και για τα chips των φορητών συσκευών, ένα τμήμα που μέχρι σήμερα διοικεί ο Hermann Eul. Ο Hermann θα αναλάβει νέα καθήκοντα μέσα στην Intel μόλις συγχωνευτούν τα τμήματα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: