Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Intel XMM 6255, Το Μικρότερο 3G Modem Για Το Internet of Things

Intel XMM 6255

Η Intel κατάφερε να δημιουργήσει και μας ανακοίνωσε το μικρότερο 3G modem για τις μικρές συνδεδεμένες συσκευές, Intel XMM 6255. Το «Internet of Things» θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο μέλλον γιατί οι μεγάλες εταιρίες Πληροφορικής προσπαθούν να μετατρέψουν τις συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά σε ‘έξυπνες’ με τη χρήση τεχνολογίας που συναντάμε στα σημερινά κινητά. Με τις συσκευές αυτές (όπως δαχτυλίδια) θα μπορούμε να αλληλεπιδράσουμε μέσω των κινητών ή των υπολογιστών μας.

Το chip-άκι Intel XMM 6255 με μέγεθος 300 mm² είναι πιο μικρό και από 1 λεπτό. Άμα το ανοίξουμε θα βρούμε μέσα του τον πομποδέκτη SMARTi UE2p με ελάχιστη ενεργειακή κατανάλωση και μέγιστη ταχύτητα λήψης τα 7.2 Mbps και ταχύτητα ανεβάσματος 5.76 Mbps. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα για τοποθέτηση GPS. Η Intel θέλει να το δει να ενσωματώνεται σε δίκτυα με χαμηλό σήμα (όπως πάρκινγκ ή υπόγεια) ή σε αισθητήρες ή και σε άλλες μικρές συσκευές τις οποίες δεν έχουμε δει ακόμα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: