Κυκλοφόρησαν Τα Νέα iOS 7, iTunes 11.1 Με Το iTunes Radio Και iCloud Με iOS 7-Εμφάνιση

Κυκλοφόρησαν Τα Νέα iOS 7, iTunes 11.1 Με Το iTunes Radio Και iCloud Με iOS 7-Εμφάνιση

iOS 7

Το iOS 7 κυκλοφόρησε σήμερα η Apple που μαζί του έφερε αναγκαστικά και κάποια άλλα πράγματα – το iTunes 11.1 και το ανανεωμένο iCloud!

Όπως ξέρουμε πάρα πολύ καλά, το iOS 7 φέρνει μαζί του επίπεδο σχεδιασμό για μια νέα πνοή στις συσκευές της Apple, και το iCloud που είναι συνοδευτικό με το iOS δεν μπορούσε να μείνει παραπονεμένο. Έτσι αλλάχτηκε και αυτό και πλέον όλος ο σχεδιασμός του είναι ολόιδιος με αυτόν του iOS.

Το iTunes 11.1 βέβαια παρέμεινε το ίδιο με τις παλιότερες εκδόσεις γιατί είναι συνοδευτικό πρόγραμμα των Mac και όχι του iOS ώστε να άλλαξει εμφάνιση. Όπως και να έχει, το iTunes 11.1 φέρνει υποστήριξη για το iOS 7, ενώ φέρνει και το iTunes Radio που πλέον υπάρχει και στις φορητές συσκευές της εταιρίας. Επιπλέον υπάρχει το Genius Shuffle που παίζει παρόμοια τραγούδια με αυτό που επέλεξες, και το Podcast Stations με το οποίο μπορείς τώρα να δημιουργήσεις προσαρμοσμένους σταθμούς με τα αγαπημένα σου podcast με αυτόματη ενημέρωση με τα νέα επεισόδια.

Το iOS 7 μπορείς να το κατεβάσεις είτε από τις ρυθμίσεις του κινητού είτε από τον υπολογιστή, το iTunes μπορείς να το κάνεις ενημέρωση από τις ρυθμίσεις του προγράμματος ή να το κατεβάσεις από εδώ και το iCloud είναι ενημερωμένο από μόνο του γιατί πρόκειται για ιστότοπο.

Αν έχεις απορίες για το πως να εγκαταστήσεις το iOS 7 διάβασε ΕΔΩ πως να το κάνεις.

Δελτίο Τύπου

Η iSquare ανακοινώνει ότι η Apple κάνει σήμερα διαθέσιμη τη νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για iOS συσκευές. Το iOS 7 αποτελεί την πιο σημαντική αναβάθμιση του iOS από την παρουσίαση του πρώτου iPhone, με ολοκαίνουργιο περιβάλλον χρήστη. Το iOS 7 είναι επανασχεδιασμένο με φυσική κίνηση, λειτουργικά επίπεδα και κομψά χρώματα, που κάνουν και το πιο απλό πράγμα ακόμα πιο καθηλωτικό. Το iOS 7, διαθέτει εκατοντάδες νέα χαρακτηριστικά, όπως τα Control Center, Κέντρο Γνωστοποιήσεων, βελτιωμένο Multitasking, AirDrop, εμπλουτισμένη εφαρμογή Φωτογραφίες, αναβαθμισμένο Safari και πολλά άλλα.

«Το iOS 7 έχει επανασχεδιαστεί με καινούργιο περιβάλλον χρήστη και περισσότερα από 200 καινούργια χαρακτηριστικά. Είναι σα να παίρνεις μια εντελώς καινούργια συσκευή αλλά ταυτόχρονα την αισθάνεσαι οικεία», είπε ο Craig Federighi, Αντιπρόεδρος Software Engineering της Apple.

Οι χρήστες iPhone, iPad and iPod touch έχουν πρόσβαση στο επαναστατικό App Store, όπου προσφέρονται περισσότερες από 900.000 εφαρμογές σε 155 χώρες, μεταξύ των οποίων φυσικά και η Ελλάδα. Με την καινούργια δυνατότητα του iOS 7 «Δημοφιλείς εφαρμογές κοντά μου», μπορείς να βρίσκεις εφαρμογές με βάση την τοποθεσία που βρίσκεσαι. Επιπλέον με το iOS 7 μπορείς να ρυθμίσεις όλες σου οι εφαρμογές να ανανεώνονται αυτόματα από το App Store.

Περισσότερες από 50 δισεκατομμύρια εφαρμογές έχουν κατέβει από το App Store από την έναρξη λειτουργίας του, προσφέροντας στους πελάτες εκπληκτική ποικιλία με 23 κατηγορίες, όπως εφημερίδες, περιοδικά στο Newsstand, παιχνίδια και διασκέδαση, business, νέα, αθλητικά, υγεία και τουρισμός.

Το iOS 7 είναι διαθέσιμο δωρεάν, από την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, και οι συμβατές συσκευές είναι iPhone 4 ή νεότερο, iPad 2 ή νεότερο, iPad mini και iPod touch (5ης γενιάς).

Κάποιες δυνατότητες μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.