Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έχεις Ζαλάδα; Θα Φταίει Το iOS 7

iOS 7

Άλλη μια πρωτοπορία από την Apple: Κατάφερε να φτιάξει το πρώτο λειτουργικό που προκαλεί ζαλάδα στους χρήστες! Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται όσοι χρησιμοποιούν το iOS 7 στο iPhone ή το iPad τους.

Το πρόβλημα φαίνεται να οφείλεται στα εφέ που υπάρχουν στο λειτουργικό. Το ζουμ που γίνεται όταν ανοίγει η εφαρμογή, το εφέ parallax για το wallpaper και άλλα εφέ κίνησης πειράζουν τους χρήστες και παραπονούνται σε φόρουμ και σε επίσημα φόρουμ της Apple για αυτό.

Πολύ χαρακτηριστικά ο Jenni Leder, ένας προγραμματιστής εφαρμογών κινητού, είπε στο The Guardian:

Τώρα πρέπει να κλείνω τα μάτια μου ή να καλύπτω την οθόνη κατά τη διάρκεια της μετάβασης, το οποίο είναι γελοίο.

Το Wired εξηγεί πως το πρόβλημα με το iOS 7 είναι ίδιο με αυτό που έχουν κάποιοι όταν πάνε να διαβάσουν ένα βιβλίο στο αυτοκίνητο.

Η Apple αρχικά επέτρεπε για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα στους χρήστες να επιστρέψουν στο iOS 6. Τώρα όσοι έχουν αναβαθμιστεί στο iOS 7 δεν μπορούν να επιστρέψουν πίσω και είναι αναγκασμένοι να σιχαίνονται να πιάσουν το πανάκριβο κινητό ή tablet τους. Εσείς έχετε παρατηρήσει τέτοια συμπτώματα;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: