Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

iOS 7: Το Χειρότερο Λειτουργικό Σύστημα Κινητών/Tablet Που Υπάρχει

iOS 7 iPhone 5

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως η Apple χωρίς το Jobs δεν τα πάει καθόλου καλά. Μετά το λανσάρισμα των απαίσιων Χαρτών της, λάνσαρε και το χειρότερο λειτουργικό σύστημα για κινητά και tablets! Και δεν μιλάμε για την εμφάνιση, μόνο ο χρήστης μπορεί να κρίνει αν του αρέσει ή όχι. Μιλάμε για τα άπειρα bugs που υπάρχουν στο νέο OS.

Τα προβλήματα στο iOS 7 είναι δεκάδες και αντιμετωπίζονται καθημερινά από τους χιλιάδες χρήστες των πανάκριβων συσκευών της Apple. Έτσι δημιουργήθηκε το blog Sloppy UI στο Tumblr όπου ανεβάζουν εικόνες με τα περίεργα προβλήματα που έχουν οι χρήστες. Παρακάτω έχουμε ανεβάσει μερικές.

Κατανοούμε πως να αναπτύξεις ένα λειτουργικό είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, όμως στην υπόθεση της Apple, αυτό απλά είναι απαράδεχτο. Η εταιρία του Cupertino έχει στο δυναμικό της κάποιους από τους καλύτερους προγραμματιστές και σχεδιαστές και έχει τη βοήθεια του να αναπτύξει ένα λειτουργικό για ένα μικρό εύρος συσκευών. Το χειρότερο είναι ότι οι χρήστες τη πληρώνουν στο τέλος, ενώ έχουν πληρώσει πολλά λεφτά για μια αξιόπιστη συσκευή.

Είμαστε σίγουροι ότι μέχρι το τέλος του χρόνου η Apple θα καταφέρει να κλείσει τα περισσότερα κενά ασφαλείας και άλλα προβλήματα όμως αυτή τη στιγμή δεν έπρεπε να κάναμε αυτή τη συζήτηση καν. Για άλλη μια φορά η μετά-Steve Jobs εποχή της Apple απογοητεύει. Μπορείς να δεις τις εικόνες παρακάτω και να στείλεις τη δική σου ιστορία ή εικόνες σε σχόλιο παρακάτω.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: